About Us

Puur Woondesign is opgericht door Lars Groels en Richard Remmerswaal. Inmiddels ontwerpen en realiseren wij reeds sinds 1998 met een enthousiast team de mooiste interieurs voor particulier en bedrijfsleven.

Aan de Wilhelminastraat 42 te Breda bevindt zich onze 2 verdiepingen tellende showroom waar u kennis kunt maken met ons team en onze collectie fraaie meubels, verlichting, wand- en vloerbekleding en woonaccessoires.

Werkwijze

Interieur metamorfose

Wie een interieurmetamorfose overweegt komt voor een groot aantal keuzes te staan op het gebied van: ruimtelijk indeling, stijl, meubels, kleurgebruik, vormgeving en materiaal gebruik. Dit vereist een enorme dosis creativiteit en inlevingsvermogen.

Immers: hoe zal het er straks in de praktijk uit gaan zien?
Ontwerp

Een goed interieurplan vormt de leidraad voor het maken van uw keuzes en zorgt er voor dat u “door de bomen het bos blijft zien“.

Middels een uitgebreid intake gesprek inventariseren wij uw wensen. Met behulp van onze jarenlange ervaring en expertise vertalen wij deze wensen in een uitgewerkt ontwerp bestaande uit interieurtekeningen op schaal en in perspectief. Zodoende krijgt u een realistisch beeld van het uiteindelijke resultaat .

Thuis

Een interieur dat zit als een maatpak en aanvoelt als “THUIS”.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met ons via:

Puur Woondesign
Tel: 076-5149912
E-mail: info@puurwoondesign.nl

TOP